ЗА НАС

Кои Сме Ние

PRofessional Management Agency-PRoMA е бързо развиваща се компания, работеща в различни oбласти на туристическата индустрия, базирана в България, с представители в Кипър, Германия и Индия.

Имаме над 15 години професионален опит, помагащ на собственици и мениджъри в много страни.

Нуждите на нашите клиенти са нашите цели, а нашият бизнес е да направим техния бизнес успешен.

Нашата дейност и качествено обслужване са насочени към клиенти в сферите на хотелиерство, ресторантьорство, развлечения, казина, SPA, събития и др., на европейския и азиатския пазар.

През последните години сме работили успешно и под различна форма с: държавни институции, търговски центрове, корпоративни и финансови институции, холдингови структури и частни фирми в различни сфери на търговията и услугите.

Списъкът на нашите доволни клиенти и партньори през годините включва училища и школи, фондации, асоциации, професионални камари, хотели и хотелски вериги, туроператорски фирми, спа и фитнес центрове, ресторанти, пиано-барове, нощни клубове, казина, увеселителни паркове, консултантски къщи, телевизии, музикални, артистични и модни агенции, популярни лица от политическата сцена и шоу- бизнеса и др.

Ние знаем какви са „Тайните На Успеха” и как да ги постигнем!

Няколко Неща, В Които Сме Страхотни

ПОДБОР НА
ПЕРСОНАЛ
МЕНАЖИРАНЕ НА АРТИСТИ
ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

нашата Работа В Цифри

0
Доволни Клиенти
0
Шоу Програми
0
Събития
0
Обучения

Другите За Нас

Ценим високо мнението, на онези, които ни се доверяват

Работя с PRoMA, откакто те създадоха компанията, повече от 6 години. Коректен, надежден и лоялен партньор, който винаги надминава нашите очаквания при организацията на корпоративните ни събития.

Катя Петрова

PRoMA се грижи както за подборът на персонал на нашите обекти, също така и за ефективната медийна реакция на нашите събития. Доверяваме им се и за консултация на нашата корпоративна политика.

Мария Георгиу

Благодарим ви, PRoMA, за креативния подход към развитието на нашата компания. Чрез партньорство ни одостигнахме  бързо подобрение.

Георги петров

Радвам се, че работя с такива професионалисти. Техните PR и HR отдели се грижат добре за нашия бизнес. Благодаря!

Борис Иванов